Espressoautomaat

Geplaatst op: 04-02-2013

Één van de belangrijkste eisen om een lekkere espressokoffie te maken is de espressomachine. Het is belangrijk dat de espresso op de juiste manier bereid wordt. De espressomachine dient te zijn afgesteld tussen de 8 en 10 millibar, dit is nodig om de juiste smaak uit de bonen te kunnen halen.

Wij hebben een groot assortiment in espressomachines, zowel voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik bieden wij de machines die u voorzien van een lekkere kop koffie. De moderne espressoautomaat is tegenwoordig uitgerust met zoveel functies dat er meerdere koffievarianten, zoals cappuccino en café au lâit bereid kunnen worden.

Het inmiddels bekende Nespresso concept maakt ook deel uit van ons assortiment. Bij Nespresso is het echter niet mogelijk om invloed op de smaak uit te oefenen. Om de aroma's naar eigen smaak af te stellen is het beter om een semi-automatische machine te nemen. Met deze machine is het mogelijk om uw eigen persoonlijke touch aan uw kop koffie te geven. U kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid koffie instellen, maar ook de waterdruk.

Wij hebben bekende merken als Jura, Saeco, Siemens en Krups in ons assortiment. Door ons grote aanbod aan merken kunnen wij ook een mooie variatie in kwaliteit en prijs bieden. Kortom de juiste espressomachine bepaald voor een groot deel de smaak van uw kopje espresso. Gaat u liever voor de echte luxe, dan is het ook mogelijk om een espressomachine aan te schaffen met een kopverwarmer, timer of zelfs een ingebouwde koffiebonenmaler.

Koffierecepten