Koffiebonen

Geplaatst op: 04-02-2013

Vrijwel iedereen lust er wel een lekker kopje espresso koffie, daarom is het van belang dat de espresso op de juiste manier bereid wordt. De basis voor de perfecte bereiding is de juiste koffieboon. Alleen de juiste espressomachine is niet voldoende. Een goede kop espresso begint bij de keuze van de juiste koffieboon (tip: koffiebonen info). Wij bieden koffiebonen met verschillende melanges. Zo is er voor elke smaak een passende koffieboon. Onze koffiebonen worden nog altijd op de ambachtelijke manier gebrand zoals het hoort bereid.

De smaak hangt onder andere af van het land van herkomst, hiermee hangt vanzelfsprekend ook de prijs samen. Een koffieboon die een geweldige smaaksensatie geeft is natuurlijk ook wat duurder. Wij hebben de juiste koffieboondie bij u past. Elke boon heeft zijn eigen smaak, het is dus belangrijk dat u weet welke smaken u graag wilt terugvinden in uw espresso.

Houdt u van een bittere smaak dan kunt u voor een koffieboonkiezen die hierop aansluit. De keuze van de juist koffiebonen is dus erg belangrijk bij het bereiden van een espresso. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment koffiebonen die aan de wens van elke koffiedrinker voldoet.

Een maatschappelijk thema wat tegenwoordig erg populair is, is het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook wij proberen hieraan te denken. Daarom is een groot deel van ons assortiment Fair Trade geproduceerd. Wij laten de koffieboeren dus niet alleen staan en streven ernaar dat elke koffieboer eerlijk betaald wordt.

Kortom elke persoon zijn eigen smaak, elke smaak zijn eigen koffieboon, en elke koffieboon haar prijs.

Koffierecepten