Koffiewinkel

Geplaatst op: 04-02-2013

Welkom in onze online Koffiewinkel, in onze koffiewinkel op koffietheeplaza.nl vindt u alles wat betrekking heeft op een heerlijk kopje koffie of thee. U kunt bij ons terecht voor de beste koffiemachines en natuurlijk de bijbehorende koffie. Wij hebben een uitgebreid assortiment in zowel de standaard koffiezetapparaten, maar vanzelfsprekend ook de luxe uitgevoerde koffiemachines waarmee tal van koffievarianten bereid kunnen worden.

Wij werken intensief samen met bekende merken als Delonghi, Saeco en Jura. Op deze manier bieden wij in elke prijsklasse een groot aanbod, er is dus altijd wel een mooie koffiemachine die bij u past. Ook kunt u er voor kiezen om te gaan voor een machine die u naast de “gewone” koffie ook kan voorzien van Cappuccino, Espresso en Café au Lâit. Vindt de koffie die bij u past in onze koffiewinkel.

U kunt in onze koffiewinkel ook terecht voor de koffie zelf. Wij bieden een ruime keus van verschillende soorten koffie, zowel snelfilter als koffiebonen zijn bij ons verkrijgbaar. Wij bieden al deze koffie aan in verschillende kwaliteitsvarianten. De koffie die wij in ons assortiment hebben is afkomstig uit verschillende landen die bekend staan om hun koffieproductie. U kunt bij ons kiezen voor een goedkopere variant die kwalitatief wat minder is, maar ook voor de echte koffieliefhebber die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan hebben wij de juiste koffie.

Bent u helemaal geen koffiedrinker, en drinkt u liever een kopje thee. Ook dan zit u goed in onze online koffiewinkel. Wij hebben een uitgebreid assortiment thee in verschillende smaken. Vanzelfsprekend hebben wij ook Fair-Trade thee in ons assortiment.

Koffierecepten